Mit Miskolc adhatott

Bemutatjuk a fotópályázat zsűrijét

2015. november 25. - Miskolc régen és ma

Mint azt a fotópályázatunkat követők már tudják, a döntős fotókat egy szakmai zsűri fogja elbírálni, mindamellett hogy a finalista 12 képre továbbra is lehet voksolni az erre szolgáló bejegyzésben.

bigstock-perfect-score-from-a-panel-of-25794188.jpg

Ahogy ígértük, egy külön posztban bemutatkoznak zsűritagjaink, akik szakmai szemmel fogják értékelni az I. Miskolc lencsevégen fotópályázat döntős képeit. Ők négyen lesznek tehát azok, akik egyenként elemzik majd ki a döntős pályamunkákat, majd rangsorolják azokat. 

Mag Veronika

magveronika.jpg

Egész kicsi korom óta mindig kattintgattam valamit, aztán egyre jobb gépeim lettek és most több éve van már egy elég profi “partnerem”. A fotózásban az ragadott magával ennyire, hogy mindig próbálom megörökíteni az adott pillanatot, amit olykor nehéz visszaadni, de pont ettől szép és nehéz ez a műfaj.

Több éve a szeretlekmagyarország.hu és a gastro.hu internetes portáloknak dolgozom fotósként, ahol volt lehetőségem több területen is kipróbálni magamat. Leginkább a város fotózás, a street valamint az ételfotózás áll hozzám közel.

Munkáimat a következő linkeken találjátok meg: http://magveronika.com
https://www.facebook.com/mag.veronika.photography

 

Puskás Tibor 

snip_portre2.jpg

A fotózás immáron tíz éve az egyik legnagyobb szenvedélyem. Képeimmel snipfoto néven találkozhattok a neten. A képi világ, a vizuális megvalósítás gyermekkorom óta fontos szerepet töltött be az életemben, mindig is sokat rajzoltam és festettem, a fotózási ambíciómat viszont a kislányom születése ihlette. A fényképezés szerelem lett az első perctől kezdve, egy életérzés és örök kihívás. Képeimben a természetesség és egyszerűség híve vagyok, de az ízlésem nagyon széles skálán mozog, az extrém témáktól a hétköznapiakig. Számomra a legfontosabb, hogy ne pusztán dokumentáljon egy kép, hanem gondolatot ébresszen.

Szabadúszó fotósként leggyakoribb témáim az esküvők, rendezvények, portrék, kisgyermekek.

Munkáim itt érhetőek el: http://www.snipfoto.hu/
https://www.facebook.com/snipfoto/

Vörös Szabolcs

szabi2.JPG

Külpolitikai újságíróként dolgozom hatodik éve, jelenleg az Origónál. A toll és a diktafon mellett fényképezőgépet is hordok magammal, mert egy-egy saját kép a leírtak hitelességét is emeli. Igyekszem mindkét műfajban a legjobb tudásom szerint szolgálni az olvasót.

Munkáimról bővebben itt: www.szabolcsvoros.com

Katona Márton

marcsi.jpg

Jelenleg szabadúszó fotós vagyok, közel egy évtized a médiában töltött szakmai tapasztalattal,mely alatt lehetőségem volt egyebek között az RTL Klub illetve az MTVA szakmai stábjában is dolgozni. Szeretem a szokatlan képi megoldásokat, és a mindennapi témákat is szeretem drámaisággal megtölteni.

web: http://katonamarton.com/

 A miskolcadhatott.blog.hu szerkesztősége

zsuri.jpg

Igen, mi is fogunk rangsorolni. Blogoldalunk szerkesztői egymástól függetlenül rangsorolják majd a 12 fotót, a végeredmény pedig az általunk leadott szavazatok összesítésével fog kialakulni, így a szerkesztőség szavazata egyenlő lesz egy zsűritag szavazatával. 

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolcadhatott.blog.hu/api/trackback/id/tr948114940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása