Mit Miskolc adhatott

Megvan a I. Miskolc lencsevégen fotópályázat győztese

2015. december 04. - Miskolc régen és ma

Eljött a várva várt pillanat, azaz kihirdetjük fotópályázatunk győztesét. Mielőtt azonban rátérnénk a helyezésekre, szeretnénk megköszönni a versenyzőknek a kiváló munkákat, valamint mindenkinek, aki legalább egy szavazattal, egy megosztással hozzájárult ahhoz, hogy fotópályázatunk eljusson ennyi emberhez. 

Mikor megálmodtuk ezt a pályázatot, egyetlen cél vezérelt minket: hogy megmutassuk a város szépségeit a világnak. Igen, a világnak, mert az internetnek hála ez már manapság lehetséges. 

12200846_1194897703858910_860935144_n.jpg

Mikor láttuk a beérkezett munkákat örültünk, hogy 82 fotót tudtunk versenybe küldeni, majd a közönség kezébe adtuk a döntés jogát, hogy ezek közül válassza ki azt a 12-t, ami a közönségszavazás mellett egy szakmai zsűri szemén keresztül kerül elbírálásra. Igyekeztünk olyan zsűritagokat kiválasztani, akik a szakmai rálátásuk mellett még egy közös tulajdonsággal rendelkeznek: minden tekintetben pártatlanok. A zsűritől még egyetlen dolgot kértünk, ne szépítsenek, legyenek kritikusak a versenyzőkkel. A tegnap közzétett véleményeket olvasva úgy gondoljuk, ez sikerült, mindezt pedig a versenyzők építő jelleggel használják majd további munkásságuk során.

Reméljük, a következő alkalommal meghirdetett pályázaton is hasonló lelkesedéssel külditek majd a fotókat!, azzal a tapasztalattal felvértezve, amit az első verseny nyújtott számotokra. Fotótéma az van bőven, ezt láthattuk. Nem is szaporítjuk tovább a szót, jöjjön a I. Miskolc lencsevégen fotópályázat végeredménye!

vegeredmeny_kep.JPG

Gratulálunk a győzteseknek, nyereményük következő:

1. helyezett: Egy kétszemélyes, bortúrával egybekötött vacsora az Aranykorona Hotel-Étterem & Sétáló Pince jóvoltából. Emlékként pedig egy egyedileg címkézett, díszdobozos borral jutalmazunk!
2. helyezett: Egy 10 alkalmas bérlet a Sóbarlang Miskolci felajánlásával.
3. helyezett: BAB Miskolc - Belvárosi Ajándék Bolt által összeállított ajándékcsomag.

Kérjük, hogy az érintettek a nyeremények átvételével kapcsolatban írjanak nekünk a miskolcadhatott@gmail.com e-mail címre! 

 A győztes fotóval búcsúzunk:

posa_tamas_kilato_este.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolcadhatott.blog.hu/api/trackback/id/tr358139208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása