Mit Miskolc adhatott

Megvan a II. Miskolc Lencsevégen fotópályázat győztese

2017. január 16. - Miskolc régen és ma

Január 13-án, pénteken ünnepélyes díjátadó keretében hirdettük ki a II. Miskolc Lencsevégen fotópályázat végeredményét a Drót Bisztróban. 

A díjátadón részt vettek a döntőbe jutott képek alkotói, valamint többen az esemény támogatói közül is, így majd' 40 fő tisztelt meg minket jelenlétükkel. 

1j1a5778.JPG

A végeredmény kihirdetése előtt beszédet mondott Tóth Arnold, a Herman Ottó Múzeum igazgató helyettese, valamint Madarász Viktor, blogunk főszerkesztő helyettese. 

Az egy hónapig tartó versenyben 18 nevező 49 képe mérkőzött meg, melyből 18 kép jutott a döntőbe. Ezeket egy szakmai zsűri, a közönség, valamint a blog szerkesztősége értékelte, pontozta. Így alakult ki a végeredmény, melyből az első három helyezett, valamint az Észak-Keleti Átjáró Egyesület különdíjasa át is vehette jól megérdemelt nyereményét. 

1j1a5845.JPG

1j1a5856.JPG

1j1a5854.JPG

Ezúton is köszönjük mindenkinek a részvételt, szponzorainknak a felajánlásokat, és külön köszönjük a Drót Bisztrónak és a City Hotel Miskolcnak a helyszín biztosítását! Találkozunk jövőre!

Észak-Keleti Átjáró Egyesület Különdíj - Gutter Krisztián - A Kilátó

gutter_kilato.jpg

3. helyezett - Mádi Bálint -  Belvárosi fények 

20161112_165335-01.jpeg

2. helyezett: Kláben Attila - Fényösvény a Széchenyi utcán

klabena-fenyosveny.jpg

1. helyezett - Kaposi Viktor - Tiszai rendező

kaposiviktor-tiszai_rendezo.jpg

Fotók: Baranczó Benedek

További képek az eseményről facebook oldalunkon érhetőek el. 

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolcadhatott.blog.hu/api/trackback/id/tr4512130455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bandigyerek 2017.01.17. 13:10:57

Gratulálok a győztesnek, én is az ő képére szavaztam.
süti beállítások módosítása