Mit Miskolc adhatott

Segítsük a világ tetejére a Herman Ottó Múzeumot!

2017. március 31. - Miskolc régen és ma

A Herman Ottó Múzeum amerikai, kanadai és nyugat-európai múzeumokkal száll ringbe, egy egészen különleges versenyben.
Három évvel ezelőtt, az Egyesült Államokból indult el Museum Dance Off verseny, amelynek célja, hogy a múzeumokat egy teljesen új perspektívából mutassa be. A pályázóknak ugyanis vidám, zenés-táncos videóban kell bemutatni saját intézményüket.
A Herman Ottó Múzeum az idén elkészítette saját videóját, így Közép-, illetve Kelet-Európából elsőként a miskolci múzeum nevezi be filmjét az egész világot megmozgató versenyre. A filmet két hét alatt, az intézmény csaknem minden kiállítóhelyén forgatták a múzeum munkatársai, több száz munkaórát beletéve a kreatív tervezéstől, a koreográfiák kidolgozásán át egészen a vágásig.

muzeunklip1.jpg


A beérkezett videókra április 17-től lehet majd szavazni a When you work at a musem honlapján.
Mivel a verseny kiírói naponta mindössze 2-3 videót tesznek ki az oldalra, és egy-egy videóra csak 24 órán keresztül lehet voksolni, ebben a pillanatban nem lehet tudni, hogy a Herman Ottó Múzeum videójára mikortól lehet majd leadni a szavazatokat. Ezért a múzeum arra kéri leendő szavazóit, hogy figyeljék a híradásokat, a múzeum Facebook oldalát, és amint nyilvánossá válik a miskolci videó szavazási linkje kattintson rá és segítse szavazatával a múzeumot. Mivel nincs limitálva a voksolások száma, a rendelkezésre álló 24 óra alatt többször is lehet szavazni a kisfilmre. Segítsük az egyetlen magyar indulót! A szavazásig is tekintsék meg a videót és mutassák meg barátaiknak, ismerőseiknek, hogy minél több szavazatot gyűjtsön a múzeum:


A közösségi médiában történő megosztásoknál kérjük használják a #MDO4 és #HOM hashtageket.
Amint újabb információkkal rendelkezünk a szavazásról, beszámolunk arról.

Köszönünk minden segítséget, megosztást!

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolcadhatott.blog.hu/api/trackback/id/tr6712390357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása