Mit Miskolc adhatott

Nyitva van a pálya - Beszélgetéssorozat indul a Papszeren

2017. augusztus 29. - Miskolc régen és ma

Idén június 24-én nyitott meg a Volt egyszer egy stadion névre hallgató, a diósgyőri sportpályák történetét bemutató kiállítás. Aki már látta a tárlatot megbizonyosodhatott arról, hogy a tárgyiasult emlékeket leginkább az azokat kiegészítő történetek teszik igazán színessé. Épp ezért a Herman Ottó Múzeum, a DVTK szurkolói portálja, az amigeleken.hu és az Észak-Keleti Átjáró Egyesület közös szervezésében beszélgetéssorozatot szervez minden hónap első csütörtökjén. Az első alkalom szeptember 7-én du. 5 órakor kerül megrendezésre.  

a2_plakat_02.jpg

Amint az a plakáton is látható a beszélgetések tematikája nem feltétlenül csak a futballra koncentrálódik, mégis négy betű az összekötő kapocs, a DVTK. Hogy készült a csapat indulója? Hogy került a görög kolónia és velük együtt a Teodoru-család Diósgyőrbe? Megismernél egy sikeres, mégis kevés figyelmet kapott generációt, a '60-as évek DVTK-ját? Vagy csak felidéznéd az Aranycsapat korszakát annak két legendájával, Salamon Józseffel és Tatár Györggyel? 

Akkor számodra is nyitva van a pálya! 

Helyszín: Herman Ottó Múzeum Kiállítási Épülete (3530 Miskolc, Papszer 1.)

A rendezvényre előregisztráció szükséges. A regisztrációt - létszám megjelölésével – a dvtkmuzeum@gmail.com e-mail címen, vagy a 46/346-875-ös telefonszámon lehet elvégezni. Kérjük, az e-mail tárgy mezőjében tüntettesse fel, hogy melyik előadáson kíván részt venni!

A rendezvényre való belépés felnőtteknek 600 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 300 Ft. A belépők megvásárolhatók a Herman Ottó Múzeum Kiállítási Épületének pénztárában hétfő kivételével naponta 9-17-ig.

facebook-ra.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolcadhatott.blog.hu/api/trackback/id/tr7212788054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása