Mit Miskolc adhatott

Amit a magyar történelem megérdemel - videó

2015. április 08. - Kilátó.

Egy igazi gyöngyszemre bukkantam a mai unott böngészés közben. A magyar történelem feldolgozására ilyen minőségben nem volt még példa! A videó alatt a Szózat magával ragadó megzenésítése szól, tovább fokozva ezt a felemelő hangulatot. Ami pedig még ennél is fontosabb, mindez csupán egy rövid, 4 perces előzetese a Magyar Történelem című 3D-animációs filmnek, melyet egy hazai csapat, a Greenzero készít a 3DPast.com megbízásából.

Nem is nagyon lehet ennél többet hozzá fűzni a videóhoz, itt a tartalom egyszerűen önmagáért beszél. Dőljünk hátra, nyomjunk rá a HD felbontásra, és élvezzük az időutazást! Mi már izgatottan várjuk a teljes verziót! Jó szórakozást!

A videó angol nyelvű változatáért klikk ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolcadhatott.blog.hu/api/trackback/id/tr787349446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miazmás · http://miazmas.blog.hu 2015.04.08. 16:44:20

Hát, ez elég rossz. Azért mert népiesen énekli a Szózatot meg időrendileg össze-vissza jeleneteket mutogat 3D-ben.... Borzalmas.
süti beállítások módosítása