Mit Miskolc adhatott

"Mi vagyunk a rock, mi vagyunk az élet"

2016. február 22. - Stonerszeszti

Miskolc a magyar rock fővárosa, szokták mondani. Az elmúlt évtizedekben sok zenekart adott a város a honi zenei életnek, de talán nem is emiatt illeti meg az elismerő jelző, hanem az 1973-as popfesztivál miatt, ami valójában rockfesztivál volt - a fellépők névsorát tekintve.


Kis magyar Woodstockként is emlegetik azok, akik ott voltak, az akkori népszerű zenekarokat felvonultató rendezvényen játszott a Bergendy, a KITT Egylet (Koncz Zsuzsa és az Illés), a Generál, a P.Mobil, a Neoton és az Ex-Vér például.

plakat.jpg

Tovább olvasom az új blogon!

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolcadhatott.blog.hu/api/trackback/id/tr308410662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

- duplagondol 2016.02.22. 21:55:04

A nem helybélieknek, akik nem élhették át a koncert hangulatát, azért emellett a rendőrök diósgyőri fellépéséről, Bródy beszólásáról és az utána következő bírósági ügyéről is ismerhetik az eseményt. Meglehet, direkt hagytad el az utóbbit, ha a pozitív mondanivalón van a hangsúly.
süti beállítások módosítása