Mit Miskolc adhatott

Miskolci Egyetemi Gólyabál 2013- Ahol mi is ott leszünk

2013. november 05. - Miskolc régen és ma


Egyetemi sorozatunk folytatásaként a Miskolci egyetemi gólyabálok történetét járjuk majd körül. Így természetesen, ott leszünk a mostanin is, melynek programismertetőjét olvashatjátok az alábbi sorokon:

IDŐPONT: 2013. november 15. (péntek). Kapunyitás: 19.00.

HELYSZÍN: a Miskolci Egyetem főbejárata előcsarnoka, díszaulája, jogászépülete. 

A Gólyabál a gólyák köszöntésének egyik rangos eseménye, az ősszel újrainduló tanév egyik kiemelkedő kulturális és közösségi rendezvénye. A szervezők szándéka szerint az idei Gólyabál valódi báli hangulatot, igényes programokat, kulturált szórakozást kínál az alkalomhoz illő, igényes öltözékben megjelenő hallgatók, a Miskolci Egyetem oktatói és dolgozói, valamint az érdeklődők számára. Különböző helyszíneken változatos zenei kínálat és színvonalas fellépők gondoskodnak a rendezvényre látogató vendégek szórakoztatásáról.

ME-Golyabál-2012 - 150.jpg

 

A jó hangulat garantált!

A Gólyabál elsősorban a gólyákról szól, akik a gólyaeskü letétele után válnak a Miskolci Egyetem polgáraivá, de mindenki más számára is tartogat valamit az este, legyen az tanár, öregdiák, felsőbb éves hallgató, családtag vagy szórakozni vágyó érdeklődő. Az előző évek tapasztalatai alapján a kulturált kikapcsolódás és a jó hangulat garantált! Itt nem csak a táncolható élő és egyéb koncertek, a nem zenei szórakoztató programok, hanem a klasszikus báli elemek is helyet kapnak: lesz nyitótánc profikkal, a Ködmön Formációs Táncegyüttes táncosaival, akik mellé az idén is beszállnak a gólyák, pezsgős koccintás, szalonzene és Bál Szépe-választás, valamint tombola. Az estély legünnepélyesebb pillanataiban a Miskolci Egyetem újdonsült hallgatói leteszik gólyaesküjüket az egyetem rektora, a meghívott vendégek és a bálozó közönség előtt. A megnyitót és a gólyaesküt követően a programhelyszíneken több mint 10 féle lehetőség közül választhatnak az ideérkezők.

 

„Beszállás”, induljon tánc!

A bálnyitó „hivatalos” percek után a díszaulában a Marót Viki és a Nova Kultúr Zenakarra, Fluor Tomira, a Kozmix és a Happy Gang élőzenés show-műsorára tombol majd a közönség, amelyre a pontot BanDJ retro klasszikusok slágereiből álló nosztalgiapartija teszi fel. A másik fő helyszínen, az előcsarnokban a The Big Bunny Hall Swinger Club köszönti elsőként a bálozókat, őket Dukai Regina követi a tőle már jól ismert fülbemászó dallamokkal. Ezen a színpadon a bál egy különleges produkcióval folytatódik: a Kutatók Éjszakáján már bizonyított SZEM-ERRE nevű többek között egyetemi hallgatókból, oktatókból álló zenei társulat debütál. Az együttest a Szemere Szakközépiskola volt és jelenlegi diákjai alapították, egyik közülük jelenleg az ME BTK hallgatója. Az együttes billentyűse Dr. Lénárt Levente az Angol Tanszék vezetője. Az együttes hattagú, 2013 nyarán alakultak. A Gólyabálon megismétlik a KÉ programját, tehát az együttes zenél és néhány szám erejéig Elvis újra az épületben van…

Éjfél után nem sokkal a fesztiválokról már ismert Retro Music Band veszi át a főszerepet, a bulikoncerten a tánc garantált. A jogászépület földszinti folyosója ad otthont újra a ME-HÖKKENTŐ trendi klubzenéinek s egyben táncpartijának, a lemezjátszót DJ Franky és Michael pörgetik.

 

Céljuk a világhírnév, szeretnének légitársaságot, álmuk a közönség megszidása…

A jogászépületben a XXI-es előadóban az OTP jóvoltából a Szomszédnéni Produkciós Iroda (Bálint Ferenc, Tóth Szabolcs) stand up comedy előadása teszi próbára a rekeszizmokat. HAHAHA!!!

 ME-Golyabál-2012 - 093.jpg

Az élmény a lényeg!

A zene és tánc mellett a résztvevők indulhatnak, szavazhatnak a Bál Szépe választáson és értékes nyereményekért szállhatnak harcba a tombolán, és akár még házasságot is köthetnek. A bál forgatagában további kiegészítő programok is látogathatók: pl. a negyedórás élménytaxizás kétszemélyes riksákkal a Diákhitel Központ jóvoltából az arra kedvet érző gólyáknak…

Gólya és egyéb beszállókártyák

JEGYÁRAK

gólyáknak 20 óráig                                                                                                            700 Ft

*az első 250 OTP Junior számlával és kuponnal rendelkező gólya 20 óráig             350 Ft

gólyáknak 20 óra után valamint ME hallgatóknak:                                                       1400 Ft

külsősöknek                                                                                                                        2000 Ft

 

 

*A kedvezmények igénybevételéhez szükséges a diákigazolvány, illetve a bankkártya felmutatása és a www.facebook.com/miskolci.egyetem.hok, vagy a mertnet.net oldalakról kinyomtatott kupon leadása.

 

Mindenkinek ott a helye az universitas és a város egyik legnívósabb rendezvényén! A szervezők nem csupán az egyetemi diákságot várják; alkalomhoz illő öltözetben bárki részt vehet a báli szezon egyik nyitó rendezvényén. Kapunyitás: 19 órakor.

 

ELŐCSARNOK

19.00 – 22.00 Vendégváró muzsika

22.00 – 23.00 THE BIG BUNNY HALL SWINGER CLUB

23.00 – 23.30 DUKAI REGINA

23.30 – 00.00 Bál Szépe választás, tombola

00.00 – 00.30 SZEM-ERRE

00.30 – 03.00 RETRO MUSIC BAND

 

DÍSZAULA

19.00 – 20.00 Vendégváró muzsika

20.30 – 21.00 Hivatalos program: ünnepélyes megnyitó, gólyaeskü, nyitótánc a KÖDMÖN-nel és gólyákkal

21.00 – 22.15 MARÓT VIKI ÉS A NOVA KULTÚR (élő)

22.15 – 22.45 FLUOR TOMI

22.45 – 23.15 Bál Szépe bemutatkozás és táncos produkció vagy divatbemutató

23.15 – 01.15 KOZMIX és HAPPY GANG (élő zenés showműsor)

01.15 – 03.00 BanDJ

 

JOGÁSZÉPÜLET (A/6) / XXI. előadó

21.45 – 22.30 SZOMSZÉDNÉNI PRODUKCIÓS IRODA

JOGÁSZÉPÜLET (A/6)

22.30 – ME-HÖKKENTŐ DANCE STATION: Frankie vs. Michael

TOVÁBBI PROGRAMOK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Házasságkötés, meleg étkeztetés, koktélbár, italakciók, tombola, Bál Szépe, bulifotók, Diákhitel riksa –  negyedórás élménytaxizás kétszemélyes riksákkal a Diákhitel Központ jóvoltából az arra kedvet érző gólyáknak. Regisztráció a gólyabál helyszínén a Diákhitel standnál.

ME-Golyabál-2012 - 170.jpg

www.mehok.hu/golyabal

https://www.facebook.com/miskolci.egyetem.hok

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolcadhatott.blog.hu/api/trackback/id/tr535616154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása