Mit Miskolc adhatott

Karácsonyi meglepetés

2015. december 24. - Kilátó.

Néhány héttel ezelőtt a WNG Media és a Miskolc Adhatott csapata összefogott, hogy egy szívmelengető videóval kívánjon Boldog Karácsonyt minden miskolcinak, aki távol él a várostól, és nincs lehetősége haza térni az ünnepekre.

Nem túlzó, ha azt mondom, nincs ma a városban olyan család, akinek ne élne szerette külföldön, és így december derekán, a Karácsony közeledtével még inkább előtörhet belőlünk az otthon, a család és barátok hiánya. Ezért szerettünk volna egy aprósággal kedveskedni azoknak az olvasóinknak, akik messze sodródtak Miskolctól.

A Facebookon gyűjtöttük össze a szavazatokat, melyek alapján a videóban szereplő helyszíneket összeállítottuk. Fogadjátok legalább akkora szeretettel, amekkorával készítettük, és egyúttal arra kérjük nézőinket, segítsenek nekünk minden érintetthez eljuttatni ezt az üzenetet.

Boldog karácsonyt miskolciak!

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolcadhatott.blog.hu/api/trackback/id/tr768195822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása