Mit Miskolc adhatott

Újabb imázsfilmmel csalogat Miskolc

2016. május 10. - Miskolc régen és ma

Reggel írtunk facebook oldalunkon arról, hogy Budapest után Miskolc a 2. magyar város, amely bekerült európai legjobb desztinációkat összefogó European Best Destinations közösségnek.

000970891_szinva_t_jpg_jpg_orig.jpg

Miskolc a TE helyed! Az igényesen összerakott, másfél perces videó a városról mutatott panorámaképek mellett megmutatja miért érdemes mostanában idelátogatni. Hiszen Miskolc okos, környezettudatos, játékos, boldog, sportos, szorgalmas, értékes, szomjas, éhes, intelligens, kulturált és még sok minden más. Ezt pedig a város értékein keresztül vezetik végig. 

Imázsfilmekben már nagyon topon vagyunk, nem véletlen, hogy a város turizmusa felszálló ágban van. Reggelig fejtegethetnénk mindazon jelzőket, amiket a videóban látunk, de inkább önökre hagyjuk a véleményformálást. 

Íme a videó:

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolcadhatott.blog.hu/api/trackback/id/tr148702782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása