Mit Miskolc adhatott

Az európai döntőben a miskolci Herman Ottó Múzeum videója - Kedden indul a szavazás

Tudjuk, mit csinálsz május 2-án

2017. április 30. - Miskolc régen és ma

Az Egyesült Államokból elindult Museum Dance Off verseny célja, hogy megmutassa a világ múzeumainak könnyedebb, vidámabb oldalát. A múzeumi dolgozók egy-egy zenés videóklipbe foglalva táncolják be magukat a nagyközönség szívébe. Az idén a miskolci Herman Ottó Múzeum is elkészítette pályaművét, amit – Közép-, illetve Kelet-Európa képviseletében először és egyetlenként – adtak be a március 31-i határidőig.

A Museum Dance Off szervezői mindössze 4 nappal a nevezés lezárását követően értesítették a múzeumi projekt vezetőit, hogy a miskolci videót – vélhetően annak színvonala és a rá irányuló nagy figyelem miatt – kiemelték, és ezzel a pályamű egyenes ágon került be az európai hármas döntőbe. A többi európai videó a döntőbe kerülésért még megmérkőzik egymással az első körös szavazáson, ahonnan két kisfilm kerül majd a kontinens-fináléba, a miskolci mellé.

13087782_1105794342817104_5899767367306036728_n.jpg

Az európai döntő szavazása május 2-án, kedden – magyar idő szerint – 14 órakor indul, és 24 órán keresztül tart majd.

Amennyiben a miskolci kisfilmnek sikerül megnyernie az európai döntőt, úgy következhet a világ múzeumaival történő végső összecsapás! Ehhez igazi nagy összefogást szeretnének létrehozni a magyar projekt vezetői, mivel a tavalyi győztes, a melbourne-i Victoria Museum 79 ezer szavazattal hódította el a trófeát.

Kérjük segítsetek, hogy újabb dicsőséget hozhassunk Miskolcnak, Magyarországnak.

A szavazás május 2-án, 14 órától indul, egy napon át.
1. Nyisd meg a http://www.whenyouworkatamuseum.com/ honlapot.
2. Görgesd lejjebb az oldalt, és keresd meg a szavazási kockát.
3. Jelöld meg a Herman Ottó Múzeum neve mellett lévő kört,
4. majd kattints a Vote szóra.
5. Megjelenik egy szavazórobotokat kiszűrő ellenőrző mező, ide a fölötte lévő szöveget kell beírni,
6. majd rákattintani ismét a Vote szóra.

Ezzel a szavazás le is zárult, lehet elölről kezdeni, az oldal frissítése után. Mivel nem korlátozzák az egy gépről leadható szavazatok számát, így kérjük voksoljatok minél többet.

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolcadhatott.blog.hu/api/trackback/id/tr7812469821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása