Mit Miskolc adhatott

Télen is érdemes kimozdulni a Bükkbe

2016. január 24. - Miskolc régen és ma

Mi, városiak olykor sokat bosszankodunk a hóesés miatt. Bár én sem vagyok téli gyerek, idén valahogy mégis tudtam örülni az első hónak. Pedig megnehezíti egy kicsit a mindennapokat, hiszen csúsznak az utak, havat kell lapátolni a ház előtt, vagy csak szimplán már a hideg és a hó miatt elmormolunk egy-egy csúnya szót. 

De be kell lássuk, hogy van egy évszak, amit télnek hívunk és minden évben kikerülhetetlen, nézzük inkább a pozitívumokat! Minket ilyenkor is az ország egyik legcsodálatosabb hegysége vesz körül, és egy meleg cipő, réteges öltözködés és némi elszántság kérdése az, hogy ilyenkor is megéri egy jót túrázni. Kipróbáltam. Működik. Nem hisztek nekem? Akkor higgyetek a képeknek, melyet kedves kollégánk készített. 

P.s.: érdemes a képeket nagyban megtekinteni a fotóra kattintva

harom-kon_napkelte.jpg

harom-ko_napkelte.JPG

feljon_a_nap_harom-kon.JPGNapfelkelte Három-kőnlillafured_vizeses.jpgA befagyott lillafüredi vízeséskis-sar_ret.JPGKis-sár rétnagymezo_bukk-fennsik.JPGNagymező, Bükk-fennsíkpirkadat_tar-kon.jpg

tar-ko_pirkadat.jpg

tar-ko.JPGTar-kőzuzmaras_erdo.jpgZúzmarás erdőzsido-ret.JPGZsidó-rétbukkszentkereszt_napkelte.jpg

bukkszentkereszti_reggel.jpgBükkszentkereszti reggelturistahaz.JPGTuristaház a Bükk mélyéna_felkelo_nap_faja.jpgA felkelő nap fájaa_bukk_eszaki_oldalan_hatterben_a_magas-tatra.jpgA Bükk északi oldalán - háttérben a Magas- Tátra

További képek itt érhetőek el: https://www.facebook.com/AttisFoto/

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolcadhatott.blog.hu/api/trackback/id/tr88306626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása