Mit Miskolc adhatott

Téged keresünk!

2018. szeptember 05. - Miskolc régen és ma

Blogunk több mint 5 éve foglalkozik Miskolc múltjával, de nem veti meg az aktualitásokat sem. Célunk mindig is a minőségi tartalmak készítése volt, amely nem csak a helyiekkel ismerteti meg a várost, hanem a nagyvilágnak is elviszi annak érdekességeit. 

Mára már elmondható, hogy túlléptük az "ez csak egy blog" kategóriát. Szoros együttműködést ápolunk helyi médiumokkal, valamint az országos sajtóban is folyamatos megjelenést tudunk fenntartani. Talán ennek köszönhető, hogy olvasottságunk meghaladja a 2 milliót, ennek csaknem fele egyedi látogató. Oldalunk egykori és jelenlegi szerkesztői között ma már főállású újságírók, muzeológusok, történészek is találhatóak. 

De mi nem szeretnénk itt leállni! Több olyan kigondolt projektünk van, amikkel szélesíteni szeretnénk oldalunk repertoárját. Ezek megvalósításához szükségünk van olyan kreatív csapattagokra, akik megfelelnek az alábbi kritériumoknak. 

Te kellesz nekünk, ha

  • Érdekel Miskolc múltja és jelene, esetleg tennél a városért
  • Ha van egy jó sztorid, ötleted, amit szívesen leírnál
  • Nem csak nézel, hanem látsz is a városban
  • Nem riadsz meg egy interjú, riport készítésétől
  • A fényképezőgéped mindig nálad van és nem is félsz használni
  • Szeretnél sport- és kulturális rendezvényeken, fesztiválokon részt venni és arról tudósítani
  • Referenciát, tapasztalatot gyűjtenél mindenféle kötöttség nélkül
  • Nem jelent gondot, hogy több ezren olvassák az írásaidat. 

Mindezt egy elhivatott csapat tagjaként, Miskolc legdinamikusabban fejlődő, független portáljának tagjaként, nálunk megteheted!

Jelentkezz a képen látható elérhetőségek valamelyikén!

miskolcadhatott_flyer.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolcadhatott.blog.hu/api/trackback/id/tr26304161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása